About

Hallo en welkom!

Gezien deze site mijn naam draagt, hier maar wat informatie.

Na jaren van jeugdtheater, dans en zang startte ik in 2009 aan het Conservatorium van Alkmaar ā€“ nu de Music Academy in Haarlem ā€“ waar ik de opleiding Musical in 2013 afrondde.

Na mijn afstuderen heb ik meegedaan aan een aantal projecten, in groepsverband en als solo artiest.

Ik won in 2014 de Saen talent award en werd hiermee een van de solisten voor het nieuwjaarsconcert van het Zaans Showorkest waarmee ik nadien nog meerdere malen heb mogen zingen.

In 2014 bestond het Zaantheater 15 jaar en ter ere hiervan werd Zaans Vuur gemaakt, een voorstelling over de geschiedenis van Zaanstad. De regie was in handen van Bruun Kuijt en ik was onderdeel van de cast. Vanuit deze voorstelling werd ik benaderd om mee te doen aan een live CD opname van het euvre van Dirk Witte. Hiervoor was een hele troep bekende- en niet bekende Zaankanters opgetrommeld, staan we nu met zā€™n allen op een dubbel CD en is deze nog steeds te koop.

Naast deze fantastische projecten heb ik ook mijn eigen voorstelling mogen schrijven en uitvoeren tijdens de eerste editie van het Wormer Door het Lint Festival en heb ik op meerdere events de zang verzorgd.

Naast dit alles ben ik hobby foodblogger op Kookmutsen.com, geef ik lessen in musical en zang en schrijf ik van alles en nog wat.

Dank voor het lezen,

Liefs,

Anouk